Pages

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Ψάχνεις στέγη να μείνεις ;

Το Rento είναι μια πολύ έξυπνη και λειτουργική Online υπηρεσία όπου μπορείς να βρεις αγγελίες για σπίτια που νοικιάζονται.

Οι αγγελίες στην σελίδα παρουσιάζονται με πολύ όμορφο τρόπο μέσα από τον χάρτη της Google(Google Maps),Οι αναζητήσεις γίνονται πολύ εύκολα γράφοντας στα Ελληνικά αυτό που ψάχνετε  και τα αποτελέσματα είναι άμεσα .Γράφετε περιοχή , τα τετραγωνικά μέτρα, την τιμή και η μηχανή του Rento κάνει τα υπόλοιπα .Οι αγγελίες περιέχουν φωτογραφικό υλικό και πολλές πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον ενδιαφερόμενο ..Ακόμα καλύτερα αν γνωρίζεις τον κωδικό της αγγελίας # μπορείς να την βρεις κατευθείαν .Να πούμε ότι η υπηρεσία λειτουργεί προσωρινά μόνο για Αθήνα και Πειραιά.Οπότε έχουμε και λέμε ιδιώτες , ενοικιαστές , φοιτητές αλλά και μεσιτικά γραφεία μπορείτε πραγματικά να βρείτε αυτό που ψάχνετε  .
Για τους τυχερούς οι οποίοι είναι κάτοχοι του Ιphone υπάρχει και η αντίστοιχη εφαρμογή που σε λίγες μέρες θα είναι σε λειτουργία .

rento_layar_actions-thumb-220x316 rento_layar_list-thumb-220x316 rento_layar_map-thumb-220x316 rento_layar_microsite_info-thumb-220x316 rento_layar_microsite_photos-thumb-220x316 rento_layar_reality-thumb-220x316

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείς να αφήσεις και εσύ το σχόλιο σου .