Pages

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ανθρακούχο ποτό με κάνναβη ;

LE CANNABIS είναι το καινούριο επαναστατικό ανθρακούχο ποτό με την προσθήκη κάνναβης.Το συγκεκριμένο δεν περιέχει καφεΐνη , ζάχαρη και δεν έχει καθόλου συντηρητικά σε σχέση με τα υπόλοιπα ανθρακούχα ποτά .
Η ιδιαιτερότητα του είναι ότι προκαλεί ευφορία,βελτιώνει την συναισθηματική ευεξία αναζωογονεί τον σώμα και τονώνει τον μεταβολισμό.Το συγκεκριμένο ανθρακούχο ποτό είναι το καινούριο δημιούργημα της εταιρίας LIFE ELEMENT μιας Αυστριακής εταιρίας που ξεκίνησε το 2008 αφού είχαν προηγηθεί έρευνες αγοράς προϊόντων lefestyle.
Τα συστατικά του :ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΝΕΡΟ, ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ, ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΜΕΣΟ ΟΞΙΝΙΣΗΣ ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ, ΠΗΚΤΙΝΙΚΕΣ ΥΛΕΣ (ΙΒΙΣΚΟΣ,ΚΑΡΟΤΟ), ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΟΞΥΤΗΤΑΣ (ΚΙΤΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ), ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ (0,02%), ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΜΜΙ, ΑΡΩΜΑ. ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ.KATAΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ.
Αυτό είναι και το επίσημο flyer της εταιρίας :
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site της εταιρίας το οποίο σας δίνει και την δυνατότητα να παραγγείλετε

Μάθε το:To ανθρακούχο ποτό απ ότι λέει η εταιρία είναι απολύτως νόμιμο , παρόλα αυτά οι αντιδράσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν και ο προβληματισμός στα Ελληνικά νοικοκυριά θα γίνει ακόμα πιο έντονος.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και δυστυχώς οι έλεγχοι  για την απαγόρευση ποτών σε μικρές ηλικίες στην χώρα μας είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο.

Πηγή:le-cannabis.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείς να αφήσεις και εσύ το σχόλιο σου .