Pages

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΟΙ "ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ" η ταινία

Οι ήρωες μας απηυδισμένοι από όλες τις καταστάσεις που βιώνουμε ως χώρα και της κατάντιας της πολιτικής, μεταξύ σοβαρού και αστείου και μεταξύ ποτού και δείπνου , μέσα από περιπέτειες ανταλλαγής απόψεων, αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα της δουλειάς τους και να δημιουργήσουν μια χιουμοριστική οργάνωση φάντασμα, που «χτυπά» μέσα από την τηλεόραση, λίγο πριν τα δελτία ειδήσεων και δημιουργώντας το δικο τους blog στο internet.

Τα χτυπήματα είναι εύστοχες ερωτήσεις για θέματα που «καινε» την καθημερινότητα του πολίτη, δοσμένες με χιούμορ. Τα «χτυπήματα» ξεκινουν την πρώτη μέρα, με την μορφη teaser και ολοκληρώνονται την επομενη με την απάντηση. Π.χ. Ενα απο τα θέματα που θετουν ειναι «η γενια των 700 ευρω».
Ο τροπος που περνανε τα μηνυματα στην τηλεοραση, ειναι με την μορφη διαφημιστικων σποτ που πληρωνονται κανονικα απο την εταιρια. (Διαφημιστικη εταιρια ειναι το επικεντρο).
Το όνομα του blog είναι Ι.Χ.Τ.Ε. ( Ιδεολόγοι Χαβαλετζήδες Τεχνοκράτες Ελλάδας) και σιγά σιγά αρχίζουν να γίνονται θέμα στα δελτία ειδήσεων, στα Talk show ακόμα και στις μεσημεριανές εκπομπές κοινωνικής κριτικής.
Πάρα πολλά απο τα γνωστά blogs, εκφραζονται με κολακευτικα σχολια για το χιουμορ τους και τον τροπο που αντιμετωπιζουν την κατασταση στην χωρα.
Η επισκεψιμοτητα του δικού τους blog γινεται συντομα τεραστια και οι δηλωσεις συμπαραστασης ειναι αναριθμητες.
Η εξουσία θορυβείται από τις διαστάσεις που λαμβάνει το θέμα και αρχίζει να παρακολουθεί από κοντά την όλη κατάσταση.
Στην πορεία πλέον το θέμα διογκώνεται, η δημοσιότητα καταντά ενοχλητική, τόσο που σαν οργάνωση πλέον αρνούνται να δεχτούν όλες τις ηλιθιότητες που ακούγονται στην τηλεόραση και γράφονται στον τύπο και αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους και τα κίνητρα τους.........
Η συνεχεια επι της οθόνης....





ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ
ΤΟΝΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΙΟΥΚΙ ΚΡΟΝΤΗΡΑ
ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΗΔΑ ΚΑΠΝΑ
ΣΤΑΘΗΣ ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ
ΙΛΟΝΑ ΚΡΕΗΜΕΡΣ
ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΡΕΠΠΑ
ΒΥΡΩΝΑΣ ΣΕΡΑΙΔΑΡΗΣ

Μουσική, Σενάριο, Παραγωγή, Σκηνοθεσία : YORGOS ANDREOU

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : ΠΑΝΟΣ ΓΚΟΛΦΗΣ
ΗΧΟΣ : ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΣ
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ : ΚΕΛΛΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή :Περισσότερα  ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ μπορείς να αφήσεις και εσύ το σχόλιο σου .