Pages

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

15 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Steve Jobs

Τον Steve Jobs όλοι λίγο πολύ τον γνωρίζετε.Είναι ο διάσημος διευθύνων σύμβουλος της Apple.Στο παρελθόν υπήρξε γενικός διευθυντής της πολύ γνωστής εταιρίας Pixar Animation StudiosJobs  σήμερα σε ηλικία 55 ετών έχει αναλάβει το τιμόνι της Apple και αναλαμβάνει όλες τις παρουσιάσεις που γίνονται σε νέα προϊόντα της εταιρίας αλλά και παρουσιάσεις ενημερώσεων των λειτουργικών της Apple .Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα για τον εν λόγω κύριο τα οποία δεν τα γνωρίζετε .Ακολουθεί μια εικόνα που πραγματικά μας αποκαλύπτει πράγματα για την ζωή του τα οποία δεν γνωρίζαμε .



Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Το καινούριο video clip της Καλομοίρας

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγο το video clip από το νέο τραγούδι της Καλομοίρας "Please Don't Break My Heart".
Στο κομμάτι συμμετέχει και ο hip hop star Fatman Scoop ενώ το video clip από το νέο single γυρίστηκε στην Κωνσταντινούπολη!

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Irina Sheik “Otto” Swimwear 2010

tn-Irina(7)
Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από monotone bikini .Όλα τα μαγιό είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας υλικά , όπου παρέχουν τέλεια εφαρμογή και αντοχή των ρούχων .Η Irina συμμετείχε πρόσφατα στην καμπάνια του Armani exchange και είναι βέβαια γνωστή από την διάσημη μάρκα εσώρουχων  , Intimissimi

Φωτογραφίες που θα ορκιζόσασταν ότι έχουν υποστεί επεξεργασία

1602865516_e20df941fa_b 30156

Η οθόνη του υπολογιστή ευθύνεται για τις αϋπνίες μας

Οι υπολογιστές έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας,στην καθημερινότητα μας.Μας προσφέρουν διασκέδαση ,μόρφωση ,πληροφορίες και πολλά  άλλα.Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχει όλο και κάποιο αντίτιμο σε όλα αυτά που μπορεί απλόχερα να μας δώσει .Μπορεί να σας φανεί απίστευτο αλλά σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει , παρατηρήθηκε ότι οι οθόνες υπολογιστών , laptop , smartphones , ευθύνονται για τις δικές μας αϋπνίες.Στην συνέχεια διαβάστε το άρθρο για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Nitro Μαΐου 2010 Έλλη Κοκκίνου


Έλλη Κοκκίνου Nitro Μαΐου 2010 αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το καινούριο τεύχος του Nitro μόνο για εσάς.

 

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Δημήτρης Μέτζελος στην εντατική


Ο προτεργάτης του Ελληνικού Hip hop  , η παλιά καραβάνα των ημισκουμπρίων Δημήτρης Μέτζελος βρίσκεται στην εντατική .Σύμφωνα με το gossip-tv Στην εντατική βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Δημήτρης Μέτζελος του γκρουπ «Ημισκούμπρια» ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που είχε. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο που κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρό, τόσο που οι γιατροί θεώρησαν απαραίτητη την επέμβαση ‘μπαλονάκι’ για τον καλλιτέχνη. Ο Δημήτρης Μέτζελος παραμένει στην εντατική και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.

Sweet Dreams - Anna Vissi

Το μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια Άννα Βίσση βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για ηχογράφηση τραγουδιού μαζί με ένα μεγάλο όνομα του πενταγράμμου .Το όνομα του David A. Stewart.Μιλάμε βέβαια για τον πολύ γνωστό μουσικό αλλά και παραγωγό , πολύ γνωστό από την δουλειά του με τους Eurythmics

H Google και οι υποκλοπές.

H Google είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο ίντερνετ , και προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες ανά τον κόσμο .Ήταν θέμα καιρού να αποκαλυφθεί η "μαμουνιά" της .Δεν λέμε προσφέρει πολλές και καλές υπηρεσίες όπως το gmail,google maps,google calendar ,google reader , που πραγματικά έχουν γίνει συνήθειες της καθημερινότητας μας .Οι υποψίες ότι το google εδώ και καιρό αναλαμβάνει τον ρόλο του μεγάλου αδερφού έρχεται να μας επιβεβαιώσει. Η google παραδέχτηκε την Παρασκευή ότι συνέλεγε δεδομένα από οικιακά δίκτυα......

Η Κινέζα Kim Kardashian

kim-kardashian-picture-1

Η Kim Kardashian είναι ότι μπορείτε να φανταστείτε ..Είναι μοντέλο , ηθοποιός ,τηλεοπτική προσωπικότητα, και άλλα πολλά .Συχνά αναστατώνει τον τύπο στην Αμερική με τα καμώματα της ….Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την κινέζικη έκδοση της Kim Kardashian  που πραγματικά πιστέψτε με της μοιάζει αρκετά .

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Πως γιορτάζουν οι φίλαθλοι ποδοσφαίρου

Λίγο πριν από μια  ποδοσφαιρική  φιέστα , οι φίλαθλοι μαζεμένοι με πολύ έντονο το συναίσθημα της χαράς , συγκίνησης , αλλά και του ενθουσιασμού , είναι έτοιμοι να το δώσουν όλα για την ομάδα τους .Φωνές παντού , συνθήματα σκίζουν τον αέρα και η αποστολή τους να εμψυχώσουν την αγαπημένη τους ομάδα.Πυρσοί όλων των χρωμάτων έρχονται να φτιάξουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα .Αυτό το φαινόμενο το έχουμε παρατηρήσει στα Ελληνικά γήπεδα , αλλά και στο εξωτερικό οι φίλαθλοι δεν υστερούν σε τίποτα .Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από την ατμόσφαιρα που φτιάχνουν σε αγώνες του εξωτερικού .

Φανταστικές δημιουργίες με χαρτί

paper_craft_creations_01
Το  ‘People Too’ είναι ένα δημιουργικό studio στη Ρωσία που έχει δημιουργήσει αυτά τα υπέροχα και όμορφα γλυπτά από χαρτί.Χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι λαβίδες , χρωματιστό χαρτί και πολύ πολύ φαντασία , δείτε τις καταπληκτικές μινιατούρες που κατασκεύασαν .Θέμα τους μα φυσικά το μεγαλύτερο συγκρότημα στον πλανήτη οι Beatles.


Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Κάποιος έφαγε γιαούρτωμα

Η δεκαετία του 50 , ήταν η χρυσή εποχή που οι μαθητές των σχολείων , ονομαζόμενοι ως 'ΤΕΝΤΙΜΠΟΙΔΕΣ" γιαούρτωναν τους καθηγητές τους με αποτέλεσμα να έχουν βαριές κυρώσεις, όπως ήταν το κούρεμα γουλί ...Αυτό το ξεχωριστό άθλημα το άσκησαν κάποιοι φοιτητές σε κάποιο δημόσιο πρόσωπο ....Πάει κάπου ο νους σας

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ο υπουργός με τις κουρτίνες

Κάποιοι στις μέρες μας δεν έχουνε να φάνε , άλλοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα  και άλλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κάθε στιγμή , την κάθε κατάσταση .Σύμφωνα με το troktiko παρακάτω θα δείτε τον υπουργό που ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου , αυτός που καταχράστηκε το δημόσιο χρήμα για να πάρει κουρτίνες και χρυσά πόμολα .Δείτε το βίντεο και απολαύστε φωτογραφίες του υπουργού , έτσι για να τα ξέρετε που πάνε τα καημένα λεφτάκια του εργαζόμενου πολίτη.Αν υπάρχει κράτος ας κάνει κάτι γι αυτό .

Ποιοί πληρώνουν φόρους

Πέμπτη, 4 Σεπτέμβριος 2008
Φορολογία: Να ποιοί είναι πραγματικά φτωχοί!

Έχουμε όλοι νομίζω βαρεθεί να ακούμε για την 'πάταξη της φοροδιαφυγής' και άλλα ευχολόγια. Έχουμε όλοι βαρεθεί να βλέπουμε το κράτος ανίκανο να περιορίσει τη φοροδιαφυγή και απλά να στριμώχνει κι άλλο τους ήδη στριμωγμένους. Τα μικρομάγαζα της γειτονιάς, τη βιοτεχνία, τον κόσμο της παραγωγής.
Το κράτος, αντί να βρει τρόπο να περιορίσει τη φοροδιαφυγή, αρκείται στα σχόλια, του τύπου 'τα bar δηλώνουν λιγότερα από τους συνταξιούχους'. Ε και; Γι' αυτό σας εκλέξαμε! Για να τους κάνετε να δηλώνουν αυτά που βγάζουν. όχι να περιορίζεσται σε διαπιστώσεις!
Είναι όμως αλήθεια; Που υπάρχει μεγάλο πρόβλημα φοροδιαφυγής;