Pages

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Προσοχή στα μεταλλικά κουτάκια αναψυκτικώv


Μια γυναίκα πήγε για βαρκάδα μια Κυριακή, παίρνοντας μαζί της μερικά αλουμινένια κουτάκια με αναψυκτικό, τα οποία έβαλε μέσα στο ψυγειάκι του σκάφους. Τη Δευτέρα διεκομίσθη στο νοσοκομείο και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Την Τετάρτη απεβίωσε.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Eπιστολή της Τζούλιας στον πρωθυπουργό!

Το είπε και το έκανε η κυρία Αλεξανδράτου.Έστειλε την παρακάτω επιστολή με τα παράπονά της για την απρεπή συμπεριφορά  βουλευτή του Σύριζα κ.Παπαδημούλη.Εξέφρασε την επιθυμία της να εισέλθει ενεργά στον χώρο της πολιτικής.Διαβάστε παρακάτω την επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

12 πράγματα που ίσως δεν γνώριζες σχετικά με το sex και τα γενετικά όργανα

1. Ο Πάπας Ιωάννης ο 12ος και ο Αττίλας ο Ούνος πέθαναν και οι δύο
την ώρα που έκαναν σεξ.
2. Μόνο δύο θηλυκά θηλαστικά έχουν παρθενικό υμένα: οι άνθρωποι και
τα άλογα.
3. Τα αντισυλληπτικά χάπια που παίρνουν οι γυναίκες κάνουν και για
τους θηλυκούς γορίλλες.

Είναι gay ή αλλιώς…

Έπειτα από πολλά  έτη διαδοχικών ερευνών, ενδελεχών  μελετών και λεπτομερών αναλύσεων  καταφέραμε να συλλέξουμε όλες τις  πιθανές φράσεις, σλόγκαν και  εκφράσεις που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να δηλώσουμε με εύγλωττο τρόπο ότι κάποιος είναι gay: …

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Τα καλύτερα αυτοκόλλητα για το Macbook

6
Είστε λάτρεις του μήλου και γενικά ένας από τους τυχερούς κατόχους ενός Macbook ;Έχετε βαρεθεί το μονότονο ασημί χρώμα …Η λύση είναι μια ..Τι θα λέγατε να αλλάξουμε λίγο την όψη του αγαπημένου μας λάπτοπ χωρίς να αφαιρέσουν την minimal εμφάνιση του.Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα αυτοκόλλητα για macbook τα οποία μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν το αγαπημένο σας laptop.

112 Τηλέφωνο που πρέπει να γνωρίζεις

 Είναι ο Πανευρωπαϊκός αριθμός εκτάκτου ανάγκης (ενιαίος για Αστυνομία, Ασθενοφόρο ή Πυροσβεστική) και αντικαθιστά όλους τους αριθμούς που χρησιμοποιούσαμε μέχρι σήμερα.
 Η κλήση είναι δωρεάν από κινητό και σταθερό. 
Το σημαντικότερο όλων: εντοπίζει τη θέση του καλούντος για όσους ταξιδεύουν και δεν γνωρίζουν την ακριβή θέση του ατυχήματος.
Το αναφέρουμε γιατί, σύμφωνα με έρευνα της Eurostat, μόνο το 4% των Ελλήνων το γνωρίζει και μόνο το 1% το έχει χρησιμοποιήσει.

Γιατί στο μυαλό του ανθρώπου...μόνο ο άνθρωπος υπάρχει!

securedownload
Αυτές οι φωτογραφίες των  δύο πουλιών τραβήχτηκαν  στην Ουκρανία.Ο φωτογράφος τις πούλησε  με συμβολικό αντίτιμο σε πασίγνωστη γαλλική  εφημερίδα.Και όλα τα φύλλα της  συγκεκριμένης εφημερίδας ξεπουλήθηκαν την ημέρα της δημοσίευσης αυτών των εικόνων.Μερικοί άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι και  τα ζώα έχουν συναισθήματα και αντιλαμβάνονται  τα πάντα. Η φράση  που κάποιοι από  εσάς λέτε ¨ ζώα  είναι δεν καταλαβαίνουν¨ δεν ισχύει και  οι παρακάτω φωτογραφίες  το αποδεικνύουν.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ο ρακοσυλλέκτης που ήταν και εκατομμυριούχος!

Ένας ρακοσυλλέκτης που επιβίωνε με αποφάγια ήταν ταυτόχρονα δεινός επενδυτής  με βαθιά γνώση της χρηματιστηριακής αγοράς και προσωπική περιουσία ύψους μεγαλύτερου των 1,2 εκατ. ευρώ. 

Για 40 χρόνια ο Σουηδός Κουρτ Ντέγκερμαν  περνούσε τις μέρες του πάνω σε ένα σαραβαλιασμένο ποδήλατο, μαζεύοντας άδεια κουτάκια και λοιπά μεταλλικά αντικείμενα από τους κάδους απορριμμάτων της παραλιακής πόλης Σκελεφτέα στη βορειοανατολική Σουηδία. Χρήματα δε χάλαγε ποτέ και προκειμένου να τραφεί, επισκεπτόταν όχι τα εστιατόρια αλλά τους σκουπιδοτενεκέδες των ταχυφαγείων της περιοχής. 

Τι πρέπει να κάνετε πριν παρελάσετε

Τι πρέπει να κάνετε πριν παρελάσετε
Βασικοί κανόνες που πρέπει να τηρήσετε οπωσδήποτε πριν κάνετε παρέλαση και κατά τη διάρκεια για να μη βρεθείτε στην θέση της άτυχης μαθήτριας. …

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Είμαστε κορόΐδα ; Σημαντικό

Είμαστε κορόιδα!

Μέσα στη κρίση και στα σενάρια πτωχεύουμε δεν πτωχεύουμε, κάποιοι κερδοσκοπούν σε βάρος μας και κερδοσκοπούν αισχρά!

Δεν μιλάω για μονάδες spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων, αλλά για την καθημερινότητα μας!

Πρόσφατα πήγα να αγοράσω ένα επιπλάκι από την πολυεθνική IKEA. Είχα αγοράσει ήδη ένα πριν κανα χρόνο και πήγα να αγοράσω και ένα δεύτερο. Θυμόμουν ότι το είχα αγοράσει 49 ευρώ. Όταν πήγα να πάρω το δεύτερο η τιμή του ήταν 79 ευρώ!

Δηλαδή 61% ακριβότερα!

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Cool θήκες για το laptop σας

Ξεχάστε τις κλασικές θήκες-τσάντες για το laptop σας .Καλό είναι να ξεχωρίζετε λίγο εκεί έξω χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα σας βλέπουν θα γελάνε .Δείτε μερικές ενδιαφέρουσες θήκες που πραγματικά διαφέρουν από τις συνηθισμένες .Μπορείτε να μπείτε και στο Link δίπλα στην ονομασία τους αν σας άρεσε κάποιο τόσο πολύ και θέλετε να το παραγγείλετε .

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Αύριο θα είναι έτοιμο το Βίντεο για Eurovision

Giorgos Alkaios and Friends είναι το όνομα που θα μας εκπροσωπήσει  στην φετινή Eurovision 2010.Αύριο θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε το τελικό video clip μιας και έχουν τελειώσει τα γυρίσματα και είναι στην διαδικασία του μοντάζ.Οπότε αύριο το βράδυ , όλοι συντονισμένοι στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ στις 21.00.

Lin Yu Chun ερμηνεύει Whitney Houston

Μετά από την Susan Boyle έρχεται να ταράξει το διαδίκτυο ο Lin Yu Chun . O κύριος αυτός είναι ετών 23 είναι από την Ταϊβάν και είναι το καινούριο ταλέντο του Super star avenue μιας εκπομπής του στυλ American idol.O lyn εντυπωσίασε πραγματικά το κοινό και την κριτική επιτροπή όταν τραγούδησε το "Ι will  always love you"

Καλύτερα πόδια και οπίσθια σε κάθε βήμα

Εντυπωσιάζει  η Reebok με τη νέα σειρά παπουτσιών easy tone. Καλύτερα πόδια και οπίσθια σε κάθε βήμα. Θα τα λατρέψετε.

      Στη βόλτα, στο γυμναστήριο, στα ψώνια , σε κάθε βήμα  θα έχετε όλο και  καλύτερα αποτελέσματα. Γυμνάζει κατά 28% περισσότερο τους γλουτούς κατά 11% περισσότερο τους μηρούς και κατά 11% της γάμπες. Θα γίνουν η νέα μανία για γυναίκες κάθε ηλικίας και δε θα τα αποχωρίζονται ούτε στιγμή.

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Γλυπτά φτιαγμένα με πολύ φαντασία

a97002_g003_10-helicopter a97002_g003_7-trumphet2
Αυτό θα πει να έχει κάποιος φαντασία .15 φανταστικές δημιουργίες φτιαγμένες από αλουμινένια  κουτάκια .

Έχει σήμα καμπάνα (Κυπριακή version)

Η Αίγια Fuxia είναι κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 Κύπρου.Αυτή είναι η σατιρική δημιουργία των Λώρη Λοϊζίδης και  Χριστιάνα Αρτεμίου.Η σειρά  εκτυλίσσεται στο «Παλιοχώρι» , ένα μικρό ορεινό χωριό της Κύπρου.Σατιρίζεται η σύγχρονη κυπριακή πραγματικότητα και καυτηριάζονται θέματα όπως πολιτική , θεσμοί εκκλησία-θρησκεία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης...

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Sex and the city 2 έρχεται

Κυκλοφόρησε trailer για τη δεύτερη ταινία  ¨Sex and the city¨ που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Μάιου. Συμφωνά με φήμες οι εξελίξεις θα είναι μεγάλες.

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ανθρακούχο ποτό με κάνναβη ;

LE CANNABIS είναι το καινούριο επαναστατικό ανθρακούχο ποτό με την προσθήκη κάνναβης.Το συγκεκριμένο δεν περιέχει καφεΐνη , ζάχαρη και δεν έχει καθόλου συντηρητικά σε σχέση με τα υπόλοιπα ανθρακούχα ποτά .
Η ιδιαιτερότητα του είναι ότι προκαλεί ευφορία,βελτιώνει την συναισθηματική ευεξία αναζωογονεί τον σώμα και τονώνει τον μεταβολισμό.Το συγκεκριμένο ανθρακούχο ποτό είναι το καινούριο δημιούργημα της εταιρίας LIFE ELEMENT μιας Αυστριακής εταιρίας που ξεκίνησε το 2008 αφού είχαν προηγηθεί έρευνες αγοράς προϊόντων lefestyle.

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Jorge Garcia GeronimoJack'sBeard podcasting

Jorge Garcia είναι ο αγαπημένος μας "Hurley" από την αμερικάνικη σειρά Lost η οποία έχει φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο.GeronimoJack'sBeard είναι η ονομασία του Podcast που κάνει ο Hurley μαζί με την Bethany Shady. Συζητούν  πολλά θέματα που αφορούν την σειρά αλλά και τους ηθοποιούς .

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Μένιος ο "Μπόγιας" με το ούζο

Ο Μένιος Φουρθιώτης είναι ο καινούριος και πολυσυζητημένος συνεργάτης της Τζούλιας Αλεξανδράτου και μιας τις τελευταίες εβδομάδες είναι και οι δύο τους στο επίκεντρο της δημοσιότητας , κάνουν το οτιδήποτε για να μπορέσουν να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας.Οι κάμερες λογικό είναι να τραβούν συνεχώς τις δραστηριότητες τους μιας και όλος ο κόσμος (ελπίζω όχι) ασχολείται μαζί τους.Η κυρία Αλεξανδράτου και ο Μένιος βρέθηκαν αυτές τις μέρες σε ένα ταβερνίο και το βίντεο που ακολουθεί πραγματικά θα εξοργίσει τους φιλόζωους και όχι μόνο.

Monica Bellucci ! Vanity Fair March 2010

Monica-Bellucci-4

Cindy Crawford Harper’s Bazaar April 2010

261n

Φωτογραφίες διασήμων στην φυλακή

Αυτές είναι και οι φωτογραφίες των “καλών παιδιών “ της Show biz όταν τους συνέλαβαν .Στην φωτογραφία βλέπουμε τον 50 cent τον Αύγουστο του 1994.Οι κατηγορίες ήταν πώληση ηρωίνης και κοκαίνης .Ακολουθούν φωτογραφίες από τους Hugh Grant,Carmen Electra,Chris Tucker,Lil Kim,Marilyn Manson,Matthew McConaughey,Mel Gibson,Michael Jackson,Nick Carter,Nicole Richie,Ozzy Osbourne,Robert Downey Jr.,Tommy Lee,

ΨΩΝΙΑ & ΨΩΝΙΑ

Κάποιος Να Μας Μάθει Να Ψωνίζουμε. Επειγόντως!
Στην Ολλανδία διδάσκουν τα παιδάκια πώς να γίνουν καλοί καταναλωτές.
Εδώ ποιος θα διδάξει τους ενήλικες;

Λοιπόν, διάβασε ένα στοιχείο:
Η Ελλάδα είναι η Νο1 αγορά πολυτελών προϊόντων στον κόσμο. Στον Κόσμο.
Στη Γη. Νούμερο ένα. Numero Uno.
Δεν το λέω εγώ, private έρευνα της Nielsen το λέει για λογαριασμό
μεγάλης εταιρίας.
Είμαστε Νο1 σε κατά κεφαλήν κατανάλωση Porsche Cayenne ...

Οι πιο παράξενες στάσεις λεωφορείων στον κόσμο

image011
Αυτή η απίστευτη στάση λεωφορείων σχεδιάστηκε από τον Dennis Oppenheim στη Ventura της Καλιφόρνιας.

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Ένας διαφορετικός αστυνομικός

Είναι μόλις 5 χρονών , ράτσας macaque και δουλεύει σε ένα  τοπικό αστυνομικό τμήμα  της   Ταυλάνδης.Οι αστυνομικοί δηλώνουν ότι η συγκεκριμένη μαιμού τους βελτιώνει  πολύ την  γενική εικόνα και τις σχέσεις τους με τους ντόπιους ….Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους
monkey_police_01 monkey_police_02

Πώς ήταν στα αλήθεια ο Ιησούς?

Επιστήμονες βασιζόμενοι στο αποτύπωμα της Ιεράς Σινδόνης και με τη βοήθεια της τεχνολογίας δημιούργησαν μια γραφική αναπαράσταση για το …

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Ομορφιά: Αντίο μαύρα στίγματα

¨Αποχωριστείτε  το make up σας  το καλοκαίρι. Είναι αντιαισθητικό να αντικρίζεις ένα πρόσωπο που εξ αίτιας τις ζεστής, το make up έχει αρχίσει να τρέχει ως το λαιμό.¨

Αυτό λένε όλοι οι επαγγελματίες μακιγιέζ αλλά δυστυχώς …

Πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη για την Βίσση!

Πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη για την Βίσση!

Το βράδυ της Ανάστασης διάλεξε η Άννα Βίσση για να κάνει την πρεμιέρα του «fabulous show» της στην Θεσσαλονίκη, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Ψάχνει σπίτι …..

IMG_1232_resize
Ψάχνει σπίτι
Το πανέμορφο μούτρο της φωτογραφίας, είναι ένα πανέξυπνο, υπάκουο και απίστευτα σοβαρό, αξιοπρεπές, ήσυχο κουτάβι για την ηλικία του – είναι μόλις 2 ½ μηνών και ζυγίζει 11.5 κιλά. Είναι το μοναδικό πλασματάκι που σώθηκε από την αποτρόπαια, φρικτή, μαζική δηλητηρίαση, από την οποία πέθαναν 12 αθώες, καλόκαρδες ψυχούλες, …

iPad crash test (μην το δοκιμάσετε στο σπίτι)

Ο ενθουσιασμός του κόσμου , για το καινούριο πανίσχυρο gadget της Apple, είναι μεγάλος .Πολλές και καινούριες λειτουργίες έχουν προστεθεί..Το iPad είναι όμως τόσο γερό όσο και τα προηγούμενα μοντέλα του iPhone;Την απάντηση έρχεται να μας την δώσει ο ειδικός σε Stress Test από το Pc World μιας και το έχει και την σχετική εμπειρία.Είστε έτοιμοι για το τεστ ;

5 Πράγματα που ίσως δεν γνωρίζεις

1.Ερώτηση: Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ? 
Aπάντηση: One thousand

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

O πιο διάσημος κινηματογραφικός «Ιησούς»

O πιο διάσημος κινηματογραφικός «Ιησούς» Robert Powell έτσι όπως είναι
σήμερα. Παρακάτω φωτογραφία του 65χρονου ηθοποιού, 33 χρόνια μετά από
τα γυρίσματα τής μίνι σειράς Jesus of Nazareth.

Θα μας τρελάνει η Τζούλια ....

Tις γιορτινές αυτές μέρες θα είναι μόνη, ολομόναχη και θα περιμένει τον άντρα τον ονείρων της.

Περιμένωντας στην ουρά .... για ένα Ιpad

Σήμερα ήταν και η επίσημη μέρα κυκλοφορίας για το καινούριο και καινοτόμο iPad .Ουρές και πολύς κόσμος μαζεύτηκε έξω από το Apple store στην Νέα Υόρκη περιμένοντας να αγοράσουν αυτό το απίστευτο gadget το οποίο έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στον τεχνολογικό κόσμο .Ξέρουμε βεβαίως για το φανατικό καταναλωτικό κοινό της Apple , τους λάτρεις του μήλου , όπου περίμεναν έξω από τα Apple store από την Πέμπτη .

Γυμνή εκεί που σκοτώθηκε ο John Kennedy

Στο σημείο που σκοτώθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος John Kennedy γύρισε το video clip του τραγουδιού τους Window Seat Η τραγουδίστρια Erykah Badu.

Πασχαλινά πρωτοσέλιδα

Ζητήστε απο την Nestle να σταματήσει να καταστρέφει τα δάση

Η Nestlé, εταιρία που παράγει το KitKat, χρησιμοποιεί φοινικέλαιο από εταιρείες που καταστρέφουν τα τροπικά δάση της Ινδονησίας, απειλούν την πρόσβαση των ντόπιων στα προς το ζην και φέρνουν τους ουραγκοτάγκους στο χείλος της εξαφάνισης.

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Η μόδα προτάσσει floral

Πολλές βιτρίνες γέμισαν με ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα γεμάτα όμορφα λουλούδια και έντονα χρώματα. …

Ψάχνεις στέγη να μείνεις ;

Το Rento είναι μια πολύ έξυπνη και λειτουργική Online υπηρεσία όπου μπορείς να βρεις αγγελίες για σπίτια που νοικιάζονται.

Απάτη με τα Βραζιλιάνικα νομίσματα που μοιάζουν euro

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑZΙΛΙΑΣ

image001 image002 image003

Εκπληκτικό κείμενο , και δυστυχώς για εμάς, αληθινό πέρα για πέρα ! ! !

 Σχολείο Φιλανδία - Ελλάδα ...

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Το Πάσχα είναι εδώ τι πρέπει να προσέξουμε στην διατροφή μας;

Οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα  συνοδεύονται από πλήθος παραδόσεων σχετικών με τη διατροφή. Πολύ συχνά τις ημέρες αυτές το παρακάνουμε και συγκεκριμένα το βράδυ της Αναστάσεως και την ημέρα του Πάσχα, λόγω του τέλους της νηστείας.

Παρακάτω διαβάστε μικρές διατροφικές συμβουλές που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τις παραδοσιακές σας συνήθειες.

Φωτογραφίες που πρέπει να δεις στο Flickr

4a1d513e-1037-4593-a750-24a1e082345a 4e4e8911-d69c-4790-9c84-933ec0ee01ba 4f354c6a-5c75-48e1-a472-9819d2a374b9